Bell Schedules » THS Pep Rally/Afternoon Assembly Schedule

THS Pep Rally/Afternoon Assembly Schedule

THS Pep Rally/Afternoon Assembly Schedule Special Occasions
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 7:43 AM
Warning Bell 7:45 AM
First Period 7:50 AM 9:05 AM 75 min
Second Period 9:10 AM 10:20 AM 70 min
Fourth Period 10:25 AM 11:35 AM 70 min
Third Period 11:40 AM 1:35 PM 115 min
First Lunch 11:40 AM 12:05 PM 25 min
Second Lunch 12:10 PM 12:35 PM 25 min
Third Lunch 12:40 PM 1:05 PM 25 min
Fourth Lunch 1:10 PM 1:35 PM 25 min
Homeroom 1:40 PM 1:50 PM 10 min
Pep Rally 1:50 PM 3:00 PM 70 min